Inspiratie

SENE teamperformance en de Scrum Academy slaan de handen ineen!

SENE teamperformance en de Scrum Academy slaan de handen ineen!

Bij SENE teamperformance richten we ons op coaching in de praktijk. Onze coaches verbeteren de teamperformance door dagelijks, op de werkvloer, teams te begeleiden en inspireren om continue te verbeteren. Naast coaching in de praktijk is er vaak training nodig op het vlak van de Agile-Scrum theorie om tot goede prestaties te komen.  

Om die reden is SENE teamperformance een samenwerking aan gegaan met de Scrum Academy. De Scrum Academy geeft trainingen voor Scrum master’s, Product owner’s, Agile coaches en bedrijven die zich willen oriënteren op Scrum. Door samen te werken met de Scrum Academy kunnen we teams nog beter begeleiden. We begeleiden teams nu ook in de fase waarin zij getraind worden op theoretische kennis. Vervolgens kunnen we deze teams door coaching in de praktijk, sneller en effectiever begeleiden naar verbetering, omdat we in beide fases betrokken zijn bij het team.  

De dynamiek en interactie met de trainers van de Scrum Academy is erg goed. Vanuit SENE brengen we ervaringen mee vanuit topsport die binnen de trainingen ingezet wordt om uitleg te geven over onder andere team ontwikkeling, een essentieel onderdeel van Agile werken. Wij kijken uit naar de continuering van deze samenwerking. Wil je meer informatie omtrent deze trainingen bekijk dan www.scrumacademy.nl of informeer bij SENE teamperformance.

DISCLAIMER

Contact us